Josep Roca, que no sóc jo (El Celler de Can Roca)
El Roca no ve de Girona, sinó de Múrcia, així que segurament s'hauria de llegir amb la "o" tancada. No ho sé.
El fet és que no fa un parell de dies que en Joan, en Josep i en Jordi Roca, que no són família meva, han aconseguit situar casa seva, el Celler de Can Roca, com el millor restaurant del món.
Tot i que no he visitat mai casa seva, que algún dia així serà, fa temps que els segueixo de lluny i dóna gust veure com gent que s'esforça, que inverteix i que se la juga, a la llarga pot recollir el seu fruit.
L'altre dia, durant les firmes de llibres de Sant Jordi, em vaig acostar al Joan que presentava el seu nou llibre i em vaig presentar.
"No et compraré el llibre ara, perque em surt molt car"- li vaig dir jo - "però sí que em volia presentar perquè, no tenim res a veure, però em dic com vosaltres i algún dia trucaré per venir a casa vostra i diré que em dic Josep Roca".
L'home, que per la seva cara deuria de pensar que no acabo de tocar massa, em va contestar alguna cosa així com: "molt de gust i, no pateixis, més endavant ja compraràs el llibre... i també truca, les dues coses!"
Sense coneixe'ls, ni ser família, enhorabona al Joan, al Jordi i al meu tocayo.
Publicat també en castellà a El Morro Fino
Imatge de
https://www.guiarepsol.com/es/gastronomia/cultura-gastronomica/gastronomia-al-dia/entrevista-josep-roca/
Imatge de
https://www.guiarepsol.com/es/gastronomia/cultura-gastronomica/gastronomia-al-dia/entrevista-josep-roca/
1 comentari:
He de reconeixer...que he llegit aquesta entrada varies vegades...i sempre se m'escapa un somriure!
Ets un crack Bro!
Publica un comentari a l'entrada