Coses de la vida, la Susana té un cosí cuiner. Farà un parell de setmanes, coincidint amb una visita a Madrid, vam deixar que ens mimés al restaurant on treballa. Envoltat per la natura de la serra madrileña, el reduït equip en el que es troba l'Alex Fadón ens va cuidar com a veritables personalitats: a més de servir-nos una brutalitat de menú de no sé quantes degustacions, vam tenir un espectacular final de festa amb el nostre cosí i el seu cap de cuina asseguts a la taula parlant de restaurants, tècniques, plats, sabors i xefs de referència. Feia temps que no m'ho passava tant bé en un restaurant. Dóna gust veure com gent tant jove posa tantes ganes i tanta cura en preparar totes aquelles petites obres d'art que van omplir de goig tots els nostres sentits. Enhorabona a tot l'equip de
El Palacio de Miraflores.
 |
La mandonguilla de senglar |
 |
El niu d'espàrrecs amb ous |
 |
La llebre a la royal |
3 comentaris:
Si que t'ho tenies callat, punyetero!!!!
Bandero: no n'havia dit res abans perquè no imaginava ni una petitíssima part de la feina d'aquesta gent. Li anirem fent un seguiment i ja anirem informant!
Bandero: no n'havia dit res abans perquè no imaginava ni una petitíssima part de la feina d'aquesta gent. Li anirem fent un seguiment i ja anirem informant!
Publica un comentari a l'entrada